• darkblurbg

Lounge & Bar

Of je nu komt voor een kopje koffie, een uitgebreid diner of wat werken met je laptop: de hele dag is het een één en al gezellige bedrijvigheid in onze lounge. Plof neer in een fijne fauteuil of op de comfortabele bank, en geniet. Ook later op de dag is deze area overigens buitengewoon vaak de welbekende place to be. Met een goed glas wijn, een heerlijk vers getapt biertje of een classy cocktail. Het kan allemaal! Bovendien serveren we in de lounge de hele dag de bekende Molino-bites. Tot laat in de avond kun je hier dus bij ons vijf dagen per week helemaal ontspannen. 

Goed om te weten: de lounge of onze dinner-bar is bij uitstek een heerlijke plek voor diner. En de heerlijke barfauteuils onderstrepen dat. En echt waar, als eenmaal plaatsneemt, wil je nooit meer ergens anders zitten!

Restaurant

Voor een intiem, gezellig en mooi diner met vrienden of familie neem je plaats in ons prachtige restaurantgedeelte. Onze signature dishes? Dat zijn de Côte de Boeuf en de kreeft. Maar we serveren als vanzelfsprekend een veel uitgebreider aantal mooie gerechten. We raden je vooral aan ze allemaal eens te komen proberen.

Terras

Als het even kan, genieten we met volle teugen van de buitenlucht. Want ook midden in heerlijk Drachten is het prima vertoeven op ons fijne terras. Onze luifel en heaters zorgen ook op de minder zomerse dagen voor aangename temperaturen, zodat je vijf dagen per week van 15:00 tot 22.00 uur in de buitenlucht Molino kunt komen ervaren.

Nu het zomerse weer in Nederland officieel van start is gegaan, kan het zo zijn dat het natuurlijk niet altijd lekker weer blijft. Reserveren voor een lekker plekje op het terras is altijd mogelijk, maar mocht het weer ineens nét wat minder lekker worden, kunnen we in verband met de bekende maatregelen helaas niet garanderen dat we binnen een tafel vrij hebben om even snel te verhuizen. Natuurlijk zetten we alles op alles om dat wél te regelen, maar altijd binnen de mogelijkheden. Houd hier dus alsjeblieft rekening mee als je buiten reserveert.

Contact informatie

Molino Drachten
Moleneind ZZ 71
9203 ZW Drachten
T: 0512 22 10 22
E: info@molinodrachten.nl

Openingstijden
Woensdag & donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag & zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 23:00

 

Reserveren

 

Social Media