• darkblurbg
    Molino Lovers Night

WELKOM BIJ FIRST ROW!

Zondag 27 november verwelkomen wij jullie graag bij Molino te Drachten. In samenwerking met La Provence gaan we een heerlijke en swingende middag tegemoet van 13.00 - 17.00 uur. De VIP’s verwelkomen we een uur eerder, om 12.00 uur.

Bij binnenkomst staan de bubbels voor je klaar en wordt je begeleid naar de (VIP) tafel. Zodra je plaats hebt genomen, wordt je ondergedompeld in de culinaire wereld van Molino. Terwijl jij eindeloos aan het genieten bent van al het lekkers, zingt Mike Peterson de sterren van de hemel.

Als klap op de vuurpijl wordt Mike het laatste uur ondersteund door de enige echte Ruth Jacott die iedereen laat dansen en de middag met een BANG afsluit!

Het culinaire feestje is om 17.00 uur afgelopen. Echter, wil je nog nagenieten? Dat kan en mag uiteraard met de reguliere menukaart van Molino.

De ticketprijs is vanaf €135,- per persoon. Hiermee wordt je verwelkomt met een glaasje bubbels en kan je genieten van het gehele First Row culinaire gangen menu van Molino. Aanmelden kan vanaf 2-6 personen. Ben je met meer dan 6 personen? Dat schalen we je automatisch op naar een VIP-tafel.

Een VIP-tafel start vanaf €165,- per persoon en is vanaf 6 personen te reserveren. Jullie krijgen extra early access tot het event, twee parkeerplekken, een eigen oesterman die de beroemde Molino-oesters vers aan tafel voor jullie opensteken en een fles champagne. Kortom, een échte VIP-behandeling.

Let op: we hebben een maximum aantal gasten, dus wees er snel bij!

Gelijk reserveren? Dat doe je gemakkelijk door op de volgende link te drukken:

https://poweredbyignition.com/first-row-2022​

 

Contact informatie

Molino Asian Bistro
Moleneind ZZ 71
9203 ZW Drachten
T: 0512 22 10 22
E: info@molinodrachten.nl

Openingstijden
Woensdag - zondag: 16:00 - 22:00

 

Reserveren

 

Social Media